Műszaki kirándulás 2011 május

Köszönet,

   Köszönet a Metal Work Pneumatik a és a LIPRO vezetőségének és kollegáinak, hogy emlékezetes kiránduláson vehettünk részt.

Köszönet a Partner cégek vezetőinek, hogy elengedték a műszaki kollegákat, és természetesen örömmel vettük, hogy a résztvevők vállalták a ˝megpróbáltatásokat˝ 

   Szokásunknak megfelelően magyarországi Partnereinknek és leendő Partnereinknek szerveztünk gyárlátogatást. Ilyenkor alkalom nyílik közelről megismerkedni a termékek mögött meghúzódó - a be nem avatottaknak egyébként rejtve maradó - gyártási módszertannal, a vezetőség filozófiájával, a gyári kollegák hozzáállásával, a valódi minőség biztosításával.
   A Metal Worknél Francesco Fiorina export igazgató Úr fogadott bennünket és tartott prezentációt a cég multjáról és közeli terveiről. Alessandro Guidi Úr technikai bemutatón ismertette a közelmúlt és a jelen innovatív termékeit, bemutatva ezek felhasználói előnyeit. Giorgio Mazzoni Úr a Metal Work minőségi igazgatója pedig végig vezette a csapatot a teljes gyártási és szerelési területeken.

MW Concesio

www.metalwork.it

   A műszaki kirándulás természetesen olaszos vendégszeretettel párosult és különleges vacsorákon növekedett gasztronómiai tapasztalatunk.

MW vacsi

Vacsora Verónában 

Olaszországból visszaindulva kis kitérőt tettünk Koper felé, meglátogatva a LIPRO-s kollegákat. Bojan Puklavec és  Emil Tomišič Urak előadásában részletes információt kaptunk a LIPRO Moduláris aluprofil gépépítő elem választékáról, szállítószalag- és palettás szállító pálya rendszeréről. Megnéztük a cégcsoport másik két tagját is, az FC-Modul-t, a rezgőadagolók specialistáját valamint az FC-GROUP célgépgyártó vállakozást. Majd egy tartalmas szlovén ebéd után Bojan jóvoltából meglepetés programként motrocsónakkal hajózhattunk az Adrian.

www.lipro.si

tengern 2

Koper látképe a tengerről

a csapat

A ˝műszaki kirándulás˝ résztvevői

Személyesen és kollegáim nevében is elmondhatom, hogy nagyon jól éreztük magunkat, nagyon jó hangulatban telt ez a pár nap. Jó csapat kovácsolódot az előtte egymásnak ismeretlen műszaki kollegákból. Alkalom nyílt tartalmas beszélgetésekre és poénkodásra, lazításra egyaránt. Reményeim szerint a technikai tréning és a gyárlátogatások is maradandó emléket jelentenek és betekintést engedtek abba a háttérbe, melyet egyébként csak az alaktrész katalógusainkat lapozgatva elmesélni, előadni próbálunk.

Baráti köszönet minden résztvevőnek,
Koltai Attila

Következő ( tervezett ) kirándulásunk:

Amennyiben Ön már ismer bennünket, de még bizalmatlan termékeinkkel kapcsolatban, jelentős mennyiségű-, magas minőségű terméket használ szakterületünkről, a minőség megtartása mellett szeretne költséget csökkenteni vagy szívesen venne egy alternatív beszállítót, kipróbálna innovatív termékeket - engedje meg, hogy hazai pályán próbáljuk megismertetni Önnel a Metal Work és a LIPRO filózófiáját.

Amennyiben nem ismer bennünket, kérje bemutatkozó látogatásunkat és kollegánk felkeresi Önt, hogy részletesen tájékoztassa Önt.


További információk:

Az új katalógusaink gyűjteménye korábbi hírlevelünkből letölthető .

Látogassa meg honlapjainkat! www.entra-sys.hu __ www.metalwork.it

Kérje segítségünket, ajánlatunkat! entra-sys@vnet.hu

Hívja vevőszolgálatunkat! 62 / 468 - 478

Közvetlen műszaki és kereskedelmi segítség vevőszolgálatunkon:

Bodó István 

Értékesítő mérnök 
bodo.istvan.es@invitel.hu 
skype: bodo.istvan673

mobil: +36 70/361-90-73

Kószó Róbert 

Értékesítő mérnök 
koszo.robert.es@invitel.hu 
skype: entra_robi

.Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság határozata [x0] szerint, nevezett 40089 számon nyilvántartásba vette az ENTRA-SYS Kft.-t mint adatkezelőt. Kérjük erre az e-mailre ne küldjön választ!

Tiszteletben tartva az 1997. évi LVIII. törvény 15. § (1), továbbá az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvényt, az Ön e-mail címe egy nyilvánosan megvásárolható, illetve elérhetõ marketing adatbázisban rögzített, vagy az interneten elhelyezett, bárki számára hozzáférhetõ, nyilvános adatbázisból származik. Ha hírlevelünkkel zavartuk, elnézését kérjük! Amennyiben nem szeretne a jövőben tőlünk tájkoztató e-mail-t vagy hirlevelet kapni kérjük jelezze!


  _________________________